Lärande en möjlighet till utveckling

Utvecklas hållbart

Mötarskap

Vi pratar ofta om ledarskap. För att möta behöver vi kunna leda. Därför pratar jag hellre om mötarskap. Men hur möter man egentligen andra människor för att få till ett önskat och gemensamt resultat? Och när tog du ett möte med dig själv senast, för att må bra i det du ska prestera i? 

Starta din träning i mötarskap genom en medveten kommunikation som verktyg. 

Hjärnans möjligheter

Hur du kan stimulera din hjärna mer allsidigt och därmed träna hjärnans möjligheter, skapa återhämtning och kraft. Så att du kan må och prestera bättre där du utvecklas i den riktning du önskar. 

Du kan också beställa denna som digital kurs som du kan gå när du vill, där du vill. Eller kombinera de båda.

Kost

Nya löpsedlar varje vecka med ny information om vad "man" ska äta eller inte äta. Vi reder ut förvirringen, skapar tydlighet i vad mat består av och medvetandegör viktiga faktorer som påverkar din hälsa och prestationsförmåga utan pekpinnar. 

Cecilia Hjälmroth, In the Pink, "Wow, vilken föreläsning! Så tydligt och pedagogiskt. Du lyssnar, bekräftar och bemöter deltagarnas frågor på ett unikt sätt".

Maila maria@mojlighetsmolnet.se för mer information.

Lärande handlar om utbildning. Därför använder jag mig av olika pedagogiska aktiviteter i en noggrant utvald ordning som ex. föreläsning, övning, diskussion, reflektion, film som sätts samman utifrån varje målgrupp. För att lärande sker inom oss så att du har kompetenserna kvar inom dig när jag lämnar.   


Vad deltagare har sagt

"Maria, jag var så glad när jag körde från föreläsningen! Du är så kunnig och inspirerande så för mig blev det som wow!"


"Tack för en mycket bra föreläsning. Jag kommer ta mycket med mig i mitt arbete som personlig assistent och hur jag kan jobba med kommunikationen." 

"Jag gillade verkligen din beskrivning av hjärnan. Det blev så tydligt och enkelt trots att hjärnan är komplex."